Elektrostrojarska obrtnička škola    I    Selska cesta 83, Zagreb, HR    I   Tel: 01 3695 080; Fax: 01 3026 165.   I     E-mail: info@esos.hr 

Home Nalazite se na: Programi EUEuropski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju 5. - 9. 12.2016.
Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju 5. - 9. 12.2016.
Ponedjeljak, 05 Prosinac 2016 07:43
 
 
Sa ciljem ukazivanja na važnost strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, Europska komisija, u suradnji s Europskim centrom za razvoj strukovnog obrazovanja (CEDEFOP) i Europskom zakladom za stručnu izobrazbu (European Training Foundation), u prosincu ove godine organizira Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju. Kroz čitav niz događaja, koji će se od 5. do 9. prosinca održavati diljem Europe, promovirat će se strukovno obrazovanje kao prvi izbor u obrazovanju te široj publici (roditeljima, učenicima, tvrtkama i zainteresiranoj javnosti) predstaviti pozitivna iskustva i mogućnosti u sklopu istog. 
 
Cilj je inspirirati i potaknuti sve na otkrivanje i upotrebu vlastitog talenta kroz visokokvalitetne programe strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, koji su odskočna daska za uspješne karijere. Stoga pozivamo sve zainteresirane da dođu kod nas u školu gdje će im učenici naše škole, uz nadzor svojih profesora i stručnih učitelja prezentirati svoje vještine i radove. Prezentirat ćemo zanimanja automehatroničar, automehaničar, autoelektričar i autolimar. Svi posjetitelji će moći postavljati pitanja i dobiti dodatne informacije. Nudimo besplatan eko test i jednostavniju dijagnostiku vozila.
 
Ponedjeljak, utorak i četvrtak od 10 – 12 sati, srijeda i petak od 14 – 16 sati.
 
Svi ste pozvani!

Sve informacije o ovim događanjima možete vidjeti na mrežnim stranicama Agencije za strukovno obrazovanje i na:
 
 
 
Ažurirano Ponedjeljak, 12 Prosinac 2016 08:57
 

UPISI 2019./2020. – „DOĐITE U SELSKU“