Elektrostrojarska obrtnička škola    I    Selska cesta 83, Zagreb, HR    I   Tel: 01 3695 080; Fax: 01 3026 165.   I     E-mail: info@esos.hr 

Home Nalazite se na: Programi EUEnergetska učinkovitost-KNX modelEU PROJEKT NAŠE ŠKOLE "KNX model - Energy Efficiency" NOMINIRAN JE U DVIJE KATEGORIJE ZA KNX AWARD
EU PROJEKT NAŠE ŠKOLE "KNX model - Energy Efficiency" NOMINIRAN JE U DVIJE KATEGORIJE ZA KNX AWARD
Ponedjeljak, 10 Veljača 2014 08:47
Prva kategorija u kojoj je EU projekt "KNX model - Energy Efficiency" nominiran je kategorija “YOUNG” . U toj se kategoriji natječu projekti iz cijeloga svijeta, a vezani su za edukaciju mladih ljudi. Pristiglo je puno prijava, a posebno povjerenstvo sastavljeno od KNX stručnjaka odlučilo je da projekt  "KNX model - Energy Efficiency" , uz još dva, bude nominiran.  
 
Također, svi nominirani projekti natječu se i za jednu posebnu nagradu, a to je "KNX People’s Choice Award". Tu nagradu osvaja projekt koji osvoji najviše online glasova. Vaš glas za projekt "KNX model - Energy Efficiency" može se dati na: 
 

Nagrada za pobjednika svake kategorije je 1000 eura i KNX trofej. Svi koji budu glasovali online imaju mogućnost osvojiti jedan od petnaest softverskih programa za izradu KNX instalacija-ETS4 professional u vrijednosti od 1000 eura.
 
KNX Award održati će se 01.04.2014. u sklopu sajma Light+Building koji se održava u Frankfurtu.
Kako je izgledala dodjela nagrada na KNX Award-u 2012. godine možete pogledati na:

 

UPISI 2018./2019. – „DOĐITE U SELSKU“