Elektrostrojarska obrtnička škola    I    Selska cesta 83, Zagreb, HR    I   Tel: 01 3695 080; Fax: 01 3026 165.   I     E-mail: info@esos.hr 

Home Nalazite se na: Programi EUEnergetska učinkovitost-KNX modelPredstavljanje EU projekta „Energetska učinkovitost –KNX model“ u sklopu Dan Europskog socijalnog fonda
Predstavljanje EU projekta „Energetska učinkovitost –KNX model“ u sklopu Dan Europskog socijalnog fonda
Ponedjeljak, 10 Lipanj 2013 12:59
Otvaranje Dana Europskog socijalnog fonda održano je u KIC-u gdje su se okupljenima obratili pomoćnik ministra rada i mirovinskoga sustava Dario Baron i zamjenik glavnog direktora Opće uprave za zapošljavanje, socijalna pitanja i uključivanje Europske komisije Zoltan Kazatsay.Na trgu Petra Preradovića u Zagrebu povodom Dana Europskog socijalnog fonda 3. lipnja 2013. godine predstavljeno je dvadesetak projekata financiranih kroz pretpristupni fond IPA (Instrument pretpristupne pomoći) – Razvoj ljudskih potencijala.

Na štandovima su posjetitelji sajma mogli saznati više o pravila eko vožnje, naučiti više o solarnim panelima i razgledati proizvode od recikliranih materijala.

Naša škola je također sudjelovala na Danu Europskog socijalnog fonda te je na svom štandu predstavila posjetiteljima projekt „Energetska učinkovitost –KNX model“. U sklopu obilaska sajma naš štand su posjetili Dario Baron i Zoltan Kazatsay gdje su u kratkom razgovoru sa članovima projektnog tima dobili osnovne informacije o ciljevima i aktivnostima projekta.


Ažurirano Ponedjeljak, 10 Lipanj 2013 13:18
 

UPISI 2018./2019. – „DOĐITE U SELSKU“